Stojánek/organizér na náušnice a šperky

Hledáte multifunkční řešení pro své šperky, které se stane krásným doplňkem vašeho interiéru? Naše stojánky/organizéry jsou pro vás tím pravým řešením.

350 

Skladem (dostupné na objednávku)

Popis

Stojánek/organizér na náušnice a šperky – Více než jen úložný prostor!

Hledáte multifunkční řešení pro své šperky, které se stane krásným doplňkem vašeho interiéru? Naše stojánky/organizéry jsou pro vás tím pravým řešením.

Vlastnosti organizéru:

  • Pro různé typy náušnic: Tento stojánek má dostatek prostoru pro krátké i delší náušnice s různými typy zapínání.
  • Držáčky/úchytky na gumičky a náramky: Už nemusíte hledat své gumičky nebo náramky. Držáčky na stojánku vám pomohou udržet věci na svém místě a v pořádku. Kolik věšáčků a jak si je na organizéru rozmístíte je pouze na vás a vašich potřebách.
  • Tři pevné poličky pro další šperky: Tento stojánek je vybaven třemi pevnými policemi, které nabízejí dostatek místa pro další šperky, jako jsou hodinky, prstýnky, náhrdelníky a další drobnosti.
  • Elegance a styl: Naše stojánky jsou navrženy tak, aby se staly krásným prvkem vašeho interiéru. Jsou vyrobeny z odolné překližky, která zaručuje dlouhou životnost a krásný vzhled.

Tento stojánek/organizér je dokonalým řešením pro ty, kdo mají rádi řád a eleganci ve své šperkovnici. Už nikdy neztratíte své náušnice, gumičky, náramky nebo další šperky.

🎁 Ideální jako dárek na Vánoce: Tento stojánek/organizér je také skvělým dárkem pro vaše blízké. Nabízíme možnost zakoupení na našem e-shopu, kde najdete i další druhy organizérů na náušnice a například také možnost přidání vlastního textu.

Rozměry – výška 26,5 cm, šířka 16 cm, hloubka 14 cm, hloubka poliček 4 cm

Foto pouze ilustrační. Každý kus je originál a jeho provedení se mírně liší jak provedením, tak barevností.

Podobnou radost můžete udělat dalšími produkty na GAIA HOME.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Stojánek/organizér na náušnice a šperky“